Thursday, April 29, 2010

meaw meawwww.

Haaa setelah sekian lama(padahal dua bulan baru)berjumpa balik dgn rakan karibku meaaawwww aaahhh.hahaha bes tak nama tu weh?Kerana kesiankan kawan yg dua kali turun KL tapi tak penah dpt berjumpa maka saya menjadi org baik pegi menjemput beliau dari PJ KE MINES dengan tak terkira berapa kali sesat kann.Bawak kereta pun dah nekad kereta belakang stok hon mcm dia nyaris2 nak terlanggar lembu besar yg block jalan.Dengan muka dah tak ada perasaan meneruskan perjalanan and I swear I saw the driver's middle finger.Hahahaha apa aku kisah I ammm sicckkk of berpusing2 around that area cam banganggg.Sumpah sign-age nak ke mines mcm si-yal.Then dah jumpa mea dgn jayanya pergi ke Times Square yang aku sumpah nak muntah bayar parking mcm duduk kat hotel.Tapi takpelah demi kawan.Hahaha thanks for the Krispy Kreme Donut my preng.Sedap la gak en?Then shoppingg punya la lama.
Next,(mcm essay form 2),we felt bored and decided to leave the choke blood parking place and mea suddenly had the urge to go shop at padini.I only know the ones in PJ so I called my friend Azza and dia ckp Jusco Cheras tu ada.So we went there.We shop there.We pee-ed there.We walked and ate there.Then after that I sent mea home.The end.Lolzzzz
It was a confused,tiring but definitely a fun day.I miss you balik baby.Hahahaha ewwzz.Thanks yaww
PS;kaki aku sakit gila do from driving and mem brek berpuluh kali.Dengan sesatnyaa.Hahaha


;)


:)


wow tekun :P


HAR HAR HARRR :P :P

4 comments:

Nabil Comet Hanesher said...

shit kau dah lepas drive in kl? HAHA cannot be cannot beee

Miss Potato said...

haha dooddddd aku dah berpuluh kali drive arnd kl dahhh.when we is going out yawz

Anonymous said...

haha bengong =p urgghh aku bru smpai kedah smlm pukul tiga,berhimpik2 naik kete stu family haha
lin after eku kuar gn ko kan,the next day g shopping lg,kt klcc. hoi citu pun xde padini concept stor,penang lg best la,geram btul,i setan pun xde pape dgn penjual tu tgk mcm nk makn aku haha. then cuci2 mata,byk mamat comel2 la kt citu international g awwwww haha p/s cm loser je aku ;D
Anyway thanks la,xde la sangap aku sensorang kt kl tu kan hehe ily! :)

Miss Potato said...

haha padini tu dia tak semua shopping mall ade la mea.kau nak carik pun kat klcc.mmg tak la.hahahaha.ur welcome :)