Friday, September 17, 2010

Encik Ayen dan Haziq.Apa pandangan?Ngeh ngeh

Encik Zaharin Zahari ada mengomen blog saya.Antara nya dia ckp background blog sebelum ni bosan.HAH KAU AKU KASI SKIN ZEBRA!meletup takk?
Sebenarnya background2 blog sebelum ni selalu ditentang dan dikritik hebat.Antara pengkritik2 tegar ialah Encik Haziq Mirza.Ada satu layout yang saya gunakan,dikatanya macam ke_______.Ada ke patut.Ada satu lagi tu dia warna kuning.Macam ke_______ jugak lepas tu dia ckp buruk gila.Hamboi mulut kau nak komen blog org ye Ziq!Tapi saya terima dengan hati yang terbuka(pasrah).Hahaha ni mesti diorang kutuk jugak zebra ni tapi poodaaahh.I like it k.Memang ada minat dgn corak kulit binatang.Nak carik cheetah punya,tapi tak jumpa :(.Kalau tak,dah boleh sama dengan "Abe toshi bintang" aka my laptop.Hihehuhiii
Aku tak sabar nak tau ape pandangan kau,Ziq!Haha dan anda semua apa pandangan anda?Mcm kels jugak ke?
APAKAHHHH? >:O takde tempat lain ke nak bergayut?
Zebra ini rasa terhina dan diperbodohkan.

4 comments:

Hazique Mirza said...

heeee,,,,awat juling mata aku ni tengok background ko?....hahaha...tpi ok lah gak....cheria gitewwww......ha...kain baju kurung kaler ni sesuwai nokk bolh bawak pg grand dinner..!..

Miss Potato said...

amboi kauu over sgt ye!nak dengki la tu background aku meletup.erkkk kalau nak pakai buat baju kurung mmg tak laa corak cenggini.haha

FARIZ ILIO FERNANDO said...

ko dah tukar background baru aku tengok ko punye follower dah bertambah... hehhee

Miss Potato said...

sebenarnya fariz aku suro diorang follow aku sbb nak suro diorang click kat nuffnang tu.yg follow sape je pun.si ben dgn kawan aku.hahahaha