Saturday, December 18, 2010

jgn terkinja mcm beruk

Hello hello
Sumpah skrg ni takde benda nak tulis.Hari2 bukak blog,tapi lps tu tutup balik,nak ckp "writer's block" pun bukan,just that mungkin tak ada cerita2 best nak ckp kot.
Anyways minggu ni of course semua org kecoh pasal result degree.So I pun dpt buat course yg I nak,Alhamdulillah.Cuma lagi takut untuk make sure kita berjaya dgn jayanya dlm course yg kita dpt tu,and malas la nak tulis kat blog ni,kat fb pun ramai dah tau kan.Tapi satu la,hari tu masa ramai yg tak dpt lagi results tu,jujur I ckp I rasa ada sesetengah tu mcm agak poyo lebih.Tak perlu nak sumpah seranah,memaki hamun UiTM ckp itu ini,sabar la dulu,result kan baru keluar sehari,sistem mungkin jam,stuck,overload.(Macam tak biasa dgn sistem UiTM yg slalu stuck).Sudahnya dah dpt keputusan besoknya,takde pulak nak berterima kasih ke apa ke.Kadang2 rasa mcm org kalau menerima tak pernah nak menghargai,kalau tak dpt semua dia nak seranahkan.Hidup ni bukan berputar atas paksi untuk kau sorang je,so pls perangai tolong mcm org 19 tahun bukan 9.
Jangan cpt nak melenting,kata jugak sabar tu separuh dari iman.Of course la kita terkejut,kenapa nama tak dpt,tapi tu bukan alasan perlu jadi beruk mak ye jerit2 mintak kat org cmpak makanan,bila tak dpt di tarik nya rambut kauuu.*haha ok melalut*
Ok la takde cite kononnya,langsung panjang pulak tulisannya.Papehal pun all the best,good luck untuk anda semua dlm apa2 pun course yg anda dpt dan yg paling penting pastikanlah prestasi kita makin bagus untuk degree nanti.

Byezz!

8 comments:

N@biL said...

congrat ellena..walaupown da ckp..haha
hahaha..aq tau saper yg ko maksud kan..hehee..

FS said...

Congrats babe!

Miss Potato said...

nabil:hahahahaha

fs:u too,melaka lepas ni yaawww

Ellina Dzulkarnain said...

lol for that certain person , btw congrats babe!

FARIZ RAZALI said...

SETUJU!!!! hehe.. melayu memang cepat melatah.. OPOCOT!!!

Miss Potato said...

ellina:heyy thanks!

fariz:hahahaha

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

hahah, dats a very brave of u ponsting this.... brave enough to share ur view...

hhehe, cngrats, hit me back at my place

Miss Potato said...

paan:not brave,just telling