Thursday, January 27, 2011

cuba target benda yg boleh dicapai

Dengar cerita nanti budak2 degree akan cuti selama 4 bulan.4 BULAN,LAMA TU BAI!
So di sini ialah satu list tentang apa yg I nak achieve dan buat selama 4 bulan tu.Dan this time saya akan pastikan yg semua tu akan tercapai.

1)Nak kuruskan badan.DIAM.Ia akan berlaku.Hahahaha :B

2)Ubah penampilan diri

3)Kerja dan kumpul duit untuk beli blackberry atau iphone,shopping gila2.Baru rasa puas dan sayang lebih

4)Travel dan travel dan travel lagi.

Since umur pun dah jejak 20,I think dah tiba masanya untuk move forward dan buat benda2 yg lain dalam hidup.Masa muda ni la kita patut mencuba,jgn dah tua besok baru nak menyesal,kan.Lagipun 4 bulan sangat lama.Kalau setakat nak hidup untuk online dan melangut kat rumah,I rasa baik buat kerja yg lagi berfaedah dan mengisi masa.

I AM SERIOUS ABOUT THIS.KENAPA TIBA TIBA SEMANGAT NTAH.
Bye!

4 comments:

NABIL said...

elie, eden lopeh dah abeh kek PJ before masuk kuantan campus nanti den ado cuti 7 bulan.

.. speechless

Miss Potato said...

hahahaha omg lagi lamo!pengsan la den kalau lamo bonaaaa

HELMI ZAHARIN said...

ell..
bleh ke nk kuruskn badan?
hahaha
haritu mkn smpai 2 pingan.amacam?
ni 4 buln lag la kn, ntha brape pinggan u telan dlm sehari hahahaa

*goodluck dlm turunkn berat ^____^

MOHD ZHARIF BADRUL said...

tertinggal satu lagi

Mooting ^^