Monday, February 21, 2011

HAPPY BIRTHDAY FARIZ! :D

FARIZ RAZALI,
Hari ni genap kau 20 tahun.Aku doakan semoga kau panjang umur dan murah rezeki,sihat sejahtera dan hidup kau akan jadi lebih baik untuk tahun-tahun mendatang.Terima kasih sebab dah jadi kawan baik aku since kat Merbok,birthday aku tahun lps aku takkan lupa.Kau yang sanggup nak teman aku sambut on that day jugak,tapi hujan pulak so tak jadi.Sedih kot,birthday 19 tahun aku kena sambut mcm tu,tapi tak apalah nak buat mcm mana kan.Thanks alot weh sbb ceriakan hidup aku,kalau tak berkawan dgn kau maybe lagi sunyi hidup aku.Heh heh
So,SELAMAT HARI JADI PARESS!
Ni gamba kita yg elok aku jumpa,time dinner u ols!

2 comments:

FARIZ RAZALI said...

asal kata2 ko mcm sedih jor.. hehehe.. CHILL!!!

Miss Potato said...

haha saje jelahh.teringat kisah dolu2