Tuesday, April 19, 2011

saya tak suka peperiksaan!

Ya,saya tahu,peperiksaan sgt penting,peperiksaan yang menentukan tahap kefahaman,apa yg kita belajar,dpt tak kita zahirkan di atas sekeping kertas.TAPIIIII
Sejujurnya,saya mmg tak suka waktu peperiksaan sbb:
1)Menambahkan stress dlm diri,memaksa untuk menghafal setiap butiran dan secara terperinci setiap subjek.Elok-elok tau,jadi gelabah

2)Tidak suka dgn jangka masa yg diberikan.Saya bukan jenis yg cpt nak muntahkan balik apa yg dah dibaca.ERGHH STRESS!

3)Markah paling tinggi pernah dpt pun A.Teringin jugak nak dpt A+ for once,tapi rasanya susah sgt nak dicapai.Ye,tahu,mmg bersyukur pun,tapi teringin jugak kadang-kadang kan

Macam mana la nasib result nanti ye.Maaf,blog ni makin hari dah jadi seperti blog emo tentang peperiksaan dan tak belajar.Nak luah kat mana lagi,kan

TAK SABARNYAAA NAK HABISKAN PERIKSSAAAAAAA!AAAAAA AAAAAAA AAAAAAA!





HO YEAHH NERD MODE IS ONNNNN!(krek...krek...*cengkerik*)

Cermin mata selofin tep telah mendapat renungan banyak pihak.Harus diganti sebelum org menggelarkan saya "Hairina Putat,"the girl who eats.Dan lantas menuduh saya sebagai ahli Gryfindor yg tidak setia,dan saya dituduh sebagai seorang Death Eater.....dan dan omagad!(Ini dah mmg melampau,geek tahap gaban.Boleh chat dgn saya di YM,nama saya girlmasterkishterurazorblade_435269@yahoo.com).
Keh keh

Ok bye!




2 comments:

NABIL said...

hahah copek abiisss kito poie eksesais!

ellena said...

haha yes im kaminggg