Saturday, May 21, 2011

apa la nasib !

Ok apa ke sedihnya hidup kau ni Ellen?
Kalau minggu lepas ada buat status kat facebook ckp "hari ni Sabtu,but I'm still at home".Sekarang boleh ckp nak bangga la keluar hari Sabtu ni,tapi pergi ke...........
























MOOT COURT.Sensorang lak tu!
Mcm ni la kekdahnya,baik tak payah dtg jee. -.-
Sedih tul hari Sabtu pun mcm tak ada life.LOSERNYAAAA AKUUUU!
Nah tgk la sendiri betapa sedihnya seorang Ellena Razif menghabiskan weekend beliau.





eh tak perlu risau pasal saya,saya ok je kat sinii


tapi sunyi sepi je,saya dah la sorang-sorang.......(comel fail 1)


tak ada org nak dtg ke kat sini?......(comel fail 2)


NAK BALIK LAAAA!(COMEL FAIL 3 -.- -.- -.- )


BAIKLAH!Hari ni saya jadi hakim!FAHAMMM!............ok Ellen,stop.

Dah la,bye!




4 comments:

adek dah besar said...

muka ku tu macam orang dalam kandang pesalah pula aku tengok. kikiki

Miss Potato said...

ahahaha sedih kan

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

ehhh, napa u sorang ja korrr

Miss Potato said...

haha sedih kan.tgh tunggu the others time ni