Monday, October 24, 2011

it's his birthday!

Selamat Hari Jadi,Mohd Zulfadhli Zakaria.

I am so happy and grateful that you're now a part of my life.
Yeah,sounds cheesy huh?But it's true.

Tak payah nak tulis berjela-jela kat sini about love and what not.What I know is that I love you and that's all that matters. :)

Here's to you,us,and to the future.

Happy Birthday again.Have a good one.And I'm missing you like crazy here. :'(

Tak ada gambar best dua org,boleh takkkk.Stress mak!Hahahaha

Ada,tapi err ni je yg paling ok.Sorry syg.


ini je gambar terbaik.tetttzz.ok la tu kan dari takda.gamba kat pantai tu commercial sgt la pulak :P


dah jauh mcm ni,webcam jela jadi peneman.haihhhhhh

♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥

Awhhh lovey dovey nyaa post nii!
Tak apala,setahun sekali :B



3 comments:

Alif Amin Othman said...

heh, suwit beter (betul) aok ni!

ellena said...

ye la aokkkk.hahaha

FARIZ RAZALI said...

ala2.. sweetzzz yer.. hehhee...