Friday, December 16, 2011

apa benda kau merepek ni setan?

Fuyoh!Lama gila tak update blog.Let's see,apa cerita nak cerita ahh?Tak ada apa pun,standard la life student,complain pasal assignment,tak belajar lagi,finals dah dkt,blablabla.Tu jela complain nya,ye dak?Complain standarrdddd.Sumpah,I just want a nice holiday for myself,AND I NEED IT PRONTO.Penat la,penattttt.Ok.You feel my pain,bitchess?YEAH YEAH YEAHHH!

Cerita apa yg menarik?Oh,rasanya Tun Zaki,previous AG tu is from Kedah.Sebab hari tu time salam tangan dia,dia tanya berapa duit hangpa semua dapat?Banyak dak?Sorry la aku bangga dpt salam dgn AG.Aku ni budak law kampungan yg part 2 pun tak lepas lagi,tapi tak masuk la Malaysiakini lagi,oops sorry tersasar dari tajuk asal.Pastu benda random lagii......hmmm.....tak ada.That's how boring my life is,hence nak update blog pun,aku menyaji kan cerita-cerita yg langsung tak berkualiti,tidak setaraf filem Ombak Rindu.Ok,hilang fokus lagi. Btw,setuju tak kalau cerita Ombak Rindu tu kita tukar namakan "Izzah yg sentiasa ditimpa kecelakaan".Sebab semua org yg dah tgk ckp cerita tu bnyk dugaan dan cabaran,ye,aku tak tgk lagi cerita tu,kang keturunan arab Zefri marah kat aku dgn kata-kata "ni lah org melayu,tgk cerita tak,condemn je tau."-Dia peminat setia,jgn argue dgn dia pasal movie ni pls.Hahaha tapi betul jugak dia ckp,sbb aku tak tgk pun Ombak Rindu.Ombak yg frozen ada penguin joget-joget tu nak la aku tgk.

Random gila kan post ni?Ke tak la random sgt tapi aku bajet aku ni lain dari yg lain and aku konon random?Hmnmm.Tapi panjang jugak aku merepek.Hmm lagi.Hmm


Nak buat muka k la bye,hasilnyaaa...........












bapak loser nak mampos muka!

*ohh,raut wajah ku gelap sekali!*......gunalah produk kecantikan TIA AMELIA NATASHA SABRINA ROZELLE KAMELIA D'BEAUTY,D'EXOTIC BEAUTY PRODUCT!Hasilnyaa........









TADAAAAAAAAAAA!



k la yg ni bajet setan yg konon2 dah fedap.boleh buat cite godmother,ganti al-pacino.


Weh,weh weh.Ok kau still baca lagi ke post ni?Sumpah aku terharu.
K BYEEEZZ!



3 comments:

FARIZ RAZALI said...

ok fine mengarut habis.. tapi kelakar.. hehehe

Miss Potato said...

ahahaha

Hazique Mirza said...

gambar first tuh sumpah legend..:P