Friday, October 16, 2009

ngaha :D

Harini ada kelas memandu.Baru 4 jam ,en gani tu dah suruh bawak kat jalan.Cuak la.Dah la dkt traffic light enjin mati,pastu kereta kat belakang semua nak hon-hon kat aku kan.Sorry ah beb tapi I'm learning kan?Bodoh
En gani pun marah kat orang belakang.tulah jahat betul mereka kan en gani

Conclusion:I dont like to drive.haha
kau telah dibuli di atas jalan tadi,sayang.haha
and no that's not me.it's not the car i drove either.some random pic saja

Just now I had a conversation with my sister

kakak:lin,mcm mana nak translate diambil dan diubahsuai?

me:ntah.taken from kot

kakak:oh tak,tak.adapted from

me:what are you doing?my lecturer told me kita tak boleh nak amik other people's work or else it'll be plagiarism.you can get kicked out from uni

kakak:kau jgn memandai eh,ni untuk kelas penterjemahan bahasa la

malu bodo!hahahaha eh nanti kita pun kena take this class i guess,pre-lawrians

2 comments:

i am not janet jackson said...

i like how ur blog is not fake. hahaha. well done.

patrick's partner said...

haha wat u mean not fake?