Saturday, March 27, 2010

meluncur laju

Wow damn I blog everydayy.Gosh
Hari ni bosaannnnn sanggatt.One whole day tak buat pape and I felt that I really need to get out from this house.So ptg tadi I drove to Kay Ellez u olss with Ikram.I think my favourite hang out spot is Wangsa Walk now.Serious that mall is small,but it has all the things I want.Bowling,karaokesz(agak murah ah and lagu2 up to date so mmg berbaloii.)Sooo dah sangap kan apa lagi.Bantai la main boling 4 game straight,and karaoke sejam with all the mak datuk jiwang songs u can find(nak test vocals gituuu).Hahaha let's see I think all the songs I chose were ballads.Ala2 aku tgh perform kat pentas AF skrggg.Rakan duet Aimi sesat lagi kat Kedah.I ainnnnttt no lesbieeennnnnn.Hahaha rindu la kau gf ashrik.Or whatever shit his name is.
NAK KARAOKE LAGI LAA.TAK PUAS.Tadi kene share lagu dgn Ikram.Tak puas.Nak nyanyi sorang2.Hahaha tamak gila.
Ok la post ni sekadar nak memeriahkan blogz.Gud baiz. ('.') omgg lama tak buat emoticon ni.Lameezzz
Tadi kan time karaoke sempat menari2 lambai2 konon kat audience ah tu.Mesti adik aku ingat aku gila.

4 comments:

Anonymous said...

u are indeed psycho. i pity u girl

Miss Potato said...

ni mesti ko kan lala!celakooo.hahahahaa

Aimi Nasruddin said...

ahaha kurang ajes punye perempuan kate aku gf asyik. yes its ASYIKKKKKKKKK jgn suke ati nak tuka name mamat bulu ketiak tebal tuh. we aint no lesbiennnnnnnnnn people.

Miss Potato said...

haha buah hatiiiii kauu la aimi oi.we aintt no lesbiennnn