Sunday, October 10, 2010

10.10.10.

10.10.10
Yes tarikh yg dtg semula setelah 100 tahun.*Tepuk,tepuk*
So,of course la hari ni kita tak boleh sia-siakan.Antara aktiviti I untuk hari ni

1)Ada rombongan nak meminang.Kekasih,AyUnK X dah finally nak settle down

2)Jericho Rosales and I akan berlakon drama bersiri 500 episod,"sanay wala,sini walia",yang akan ditayangkan di 100 negara serentak,sekali dgn continent Africa.Ntah diorang paham ke tak bahasa Tagalog dgn Bahasa Melayu.Press conference nya hari ni.Oh lupa,nak buat filem jugak dari siri tv "pangkat ko sayur" yang jadikan I lead nya,(biasalah).Heronya Jericho jugak.Haih untung kau Jericho,berlakon dgn aku!Tak gitu?
Jericho:......................

I:Jerry!Kenapa you bisu tetiba!Cakap la you suka berlakon dgn I!

Jericho:ya.ya.girl ito ay kaya nakakainis!

Heh heh.

3)I ada concert mega pulak malam ni dgn penyanyi tersohor nombor 57 negara,Nora AF4.

Aih penatnya!















HOW I WISH!
Yang sebenarnya berlaku hari ni:-
1)Duduk rumah tgk tv

2)Duduk

3)Dkt rumah

4)Tgk tv.




SEDIHNYA HIDUP KAU,ESAH!
*Yang lima puluh sen,yang lima puluh sen...HIKHEKHOKK ESYAH SUKA REMYYY.REMYY LIMA PULUH SENNN*~tetiba
(tau tak cerita ni?)

Aih,bodoh gila google.Nak carik gambar Azean Irdawaty cerita Aisyah 50 sen,yang keluarr.....


























































PADIA HALIM OTHMANNN?

Kbye


5 comments:

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

Haha ingatkan hang kipas susah mati HALIM! Auw hangat!

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

haha.. meletup kan angan2 ko

Miss Potato said...

fs:ahahahaha halim zaman roda impian pun aku tak tgk

paan:hahaha biasalah cita2 kenalah tinggi.

ANISbetty AZMAN said...

kak elin!! thanks for making me laugh so hard!!!!

Miss Potato said...

lol