Thursday, October 07, 2010

help help!

Hey guys!
I was thinking of making a muet tutorial video tapi quality webcam laptop,Ya Allah mcm @!$#!@!$

So you guys have any suggestions on how I can do it.Dgr2 speaking test next week ye.Hmmm :((

8 comments:

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

Guna handphone canggih kau lah sayang

Miss Potato said...

ahahaha motif kau ye.nak tunggu upload ke computer,lembaaabbb nak mampos.tapi good suggestion jugak.tgk la cmne.ehehe pakai webcam takyah ade org pggkan fonn.huhu

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

hahaha... tchnology...weh hit me back...

Shuryou Ezanie said...

i pray everyone will do their best

Miss Potato said...

paan:u sebenarnya nak suro org comment balik ur post kann!
syuryo:me too :)

NABIL said...

eh dude, do u have to be super early for the test? my session start kul 11 AM and i have to be there at 8 for quarantine eh? HAHA igt h1n1 ke apa. but yeah im confused and i dont know how practice my speakingg :O

Miss Potato said...

sheren.pls of all ppl.haha takdelah elok la dtg awal.melampau gila 8,i think around 9.30 would be fine. -_-
tapi kalau dia suruh dtg awal,then ikut la sbb they might start early.i dulu takde pun over gila babi awal.erkk
u nak practice apa je sher -_-.just talk like how we talk,you know.

NABIL said...

ngan ekau boleh kot. ari tu eden dah cubo kek satu woksyop eden poie. tokotar kotar den blank terus sebab awkward and nervous. hahaha. is it easy is it easy? sht la i tgk past year papers, talk abt apa principal tah mano den nak tau! i know how to goreng fries only!

mm fries :B