Tuesday, October 12, 2010

hati-hati.

Ei cm bodoh gila manusia!
Tadi ada kawan I kasi link pegi satu blog minah bingai ni.Dah la blog tak best langsung(takdelah I ckp blog I ni best gila,tapi rasanya better la dari dia).Sebok cite pasal bf je 24 jam,and cerita benda yg sama pastu tak menarik lak tu!Yang paling tak tahan,dia post ada sorang minah ni suka jeling-jeling kat dia.So jeling tu dah jela wehh.Kau ckp jela kat minah tu "apa jeling-jeling,nak mata kau jadi juling"?Confem minah tu stop.Ni dia pegi condemn minah tu macam-macam,ckp minah ni dah tido dgn boyfren dia la,apa la.Minah tu jeling kau je,yang kau nak personal attack gila babi,jatuhkan aib org tu buat apa.Lantak pi la org nak jeling,aku lagi suka org jeling aku,boleh aku jeling siap jelir lidah kat dia balik.Hairan do cara manusia nak reply apa yg orang lain buat kat dia.Balas la secara setimpal.Nak aib-aib kan org,blog kau tu pun bersepah cite pasal bf kau je memanjang.Tak mustahil kau jugak dicop desperado,takut ditinggalkan bf,and maybe,JUST MAYBE,dah terlanjur jugak.Oops.
Cakap tu berhati-hati babe.

PS//dah tuka background blog!Ramai sgt lak tak tahan dgn lampu lightning Ramlah Ram tu kan!Ni lightning lemau punya.Puasss.Puuuuuuaaaassssss you all semua?!

6 comments:

NABIL said...

btw i read ur bf's blog. haha damn be an item, u guys!

Miss Potato said...

bf i siapa?wadehel,sher?hahaha

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

nak nak nak url blog BEST tu. haha

NABIL said...

ur BMC. haha is it? BMC? eh oh btw, katakanlah eh like in the group discussion tuh i sorang je dengan my own stand, yang lagi tiga tu sama diorang punya stand. can i say something cam "blablabla however they all have good points so i too agree with them". errrr something like i akur la dengan majority. haha. tutor MUET yeh awak, bagus!

Miss Potato said...

fs:haha nanti aku hanta kat kau
sher:haha yeah boleh je.all that matters is ur english la at the end of the day.kalau i,i stick to my stand ckp mine's the best.muahahaha.
however,NEVER EVER condemn other ppl punya points ok!just state why ur point is the best.dah la. :)
all the best!

beruang said...

aku nk usha blog minah keparat 2 weh..

ckp kat minah 2,org x kelapaq la konek balak dy...
*fcuk