Thursday, October 14, 2010

nak meja!

Hey hey y'allsss
Hari ni sgt penat.Still tak dpt jumpa meja study(confem sbgai hiasan saja),meja tepi katil and ehem ehem meja solek?Hahaha sumpah tak ingat apa org panggil meja tu.Macam mana bilik nak complete ni?Dah browse thru Ikea,but still tak jumpa yang berkenan.Ohh tak sabarnya nak pindah masuk rumah balik,to finally get my own room again,altho I'm going to miss staying in Taman Tun.Senang,kedai banyak.Kampung Tunku tu ramai org tua je,so tempat melepak mmg takde sgt la kan.Sedihhhnyewwwww

Hari ni mmg hari menunggu sedunia.*ehem,ehem.And makaaaaaaaannnnn je keja kau kan,Ellena Razif.Ok lepas ni tgk "The Biggest Loser" hari-hari dan ambil inspirasi.Nangis-nangis tgk org dlm cerita tu.Bila tanya kenapa?"Woo woooo tak tahan hidup kat sini,hari-hari kena exercise,tak dpt makan sedap-sedapppp wooo wooo".
Kalau cenggitu,jangan masuk Biggest Loser,bodoh.Kau masuk la rancangan 1001 rasa babas ke,or rancangan yg chef bodoh suka menjerit kat channel AFC tu,mende nye.Haa hell's kitchen.

Ok la dah la merepek.Itew mengantukzz
Bye-bye

2 comments:

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

Haha siot je. Tapi betoi ah, nak kurus tp exercise semua mals (sama ja mcm aku -____-, berjalan pun dh malas sekarang)

Miss Potato said...

ahaha at least kau tu tak makan pun nampak gak hasilnya.Aku?benci do