Friday, October 29, 2010

hey cute spender!hahahaha

Haha apa macam background terbaru ni?Comel bukan?Hehehehe
Tapi ada sedikit perubahan,sebab layout baru ni mcm tak boleh nak function dgn settings blogger.So kalau nak follow,kena scroll ke bawah.Harap maaf atas kesulitan.(Bajet ramai org nak follow blog I.)
Dan tidak juga dilupakan,anak-anak ikan atau blogs yang anda boleh stalk,ada di bawah juga.
1 Malaysia,menjana transformasi.
Bye!

11 comments:

Shuryou Ezanie said...

ada warna hijau x? hahaha... hey follow my blog too yah :)

Miss Potato said...

haha tak ada la.pinky jee.what's ur blog url?

Shuryou Ezanie said...

http://shuryou-ezanie.blogspot.com/

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

hahahaha idea kering ngat ah tu sampai pilih yg ni

N@biL said...

ingatkan ape td..haha..cute lak gak..haha

Miss Potato said...

syuryo:haha k thanks
fs:haha manade!comel laa
nabil:kan3.hehehe

FARIZ ILIO FERNANDO said...

ini mcm spander ko jer ellen.. hehe.. ah mcm mana aku tahu..?? hehee

HELMI ZAHARIN said...

comel la..

Miss Potato said...

fariz:ahahaha kalau spender aku,comel gila

helmi:keh3 thankss

beruang said...

comeyh ngat aih.
haha

Miss Potato said...

ngehehehehe