Wednesday, November 03, 2010

nah nak tau sgt kan!



Ok semua pakat cerita pasal results kan,meh I kasi live view.Ramai yg tanya,so I malas nak jawab
sorang2.So lepas ni boleh la tgk dgn mata sendiri yee.
Kang ada la yg ckp "ek eleh poyo gila minah ni,bajet terror",or "tau la result tu ok,takyah nak kecoh laa"
Well,I faham.Sebab sebenarnya I pun menyampah dgn org yg kecoh2 tak tentu arah pasal results.(MACAM SESETENGAH ORG YG 10 KALI NAK UPDATE KAT FACEBOOK NAK CKP RESULT DIA GEMPAK).Tapi I saja je post supaya org boleh tau result I.Tu je.Tak ada niat nak menunjuk pun.Lagipun ni blog I,so I rasa I boleh nak post apa2 pun yg I suka,kan?Ok enough explanation.Lagipun ni tak gempak mana aih,ramai lagi kawan2 pre law yg result lagi tinggi dari ni and superb.So let's just be happy for each other,ok

Haaa kalau tgk I dah highlight siap2 dua subject;satu tu mmg I aim nak dpt A solid,tapi A pondan yg I dpt.Sumpah Sir Nasir TAFFFZZZ GILAAA!I goreng kaw2 minyak secukup rasa pun dia tak kasi jugak A solid.Tapi paper finals cm agak susah so I rasa maybe I kantoi kat situ kot.Lagi satu tu,agak bersyukur jugak la sebenarnya walaupun dlm hati wish and wishhh that I could've done better.Takpalah,better luck next time bak kata pepatah omputeh.

Tahniah pada rakan2 yg naik pointer,yg maintain.Yang turun,takpe kita dah cuba yg terbaik and yg kena repeat,buat la betul2 untuk paper seterusnya.Jangan putus asa.Repeat tak bermaksud kita bodoh,ok.Rezeki masing-masing,dah tak lepas,nak buat mcm mana.

Good luck and congratulations semua!

10 comments:

Shuryou Ezanie said...

hmm... lebih kurang ak pnya aje =D but got A solid for 342

Miss Potato said...

wow.good for you

Idy Saha said...

gratz yer Miss El. huhu =)

Miss Potato said...

i know u did well too,idy :)

N@biL said...

congrat weh..

Miss Potato said...

ala nabil aku tau result kau lagi meletup dari aku :)

beruang said...

congrates gurl..haha

Miss Potato said...

thanks bear!

HELMI ZAHARIN said...

elen...Law kite sama laa.
B-....pa dia ni hahaha

Miss Potato said...

ahaha i knoww.i tak pandai laww laa :(