Sunday, November 07, 2010

you,yes you

I tak tau la kalau u baca my blog,tapi I rasa kelakar dan ok I mengaku,sedikit kecewa,sbb kita tak pernah nak ckp apa yang kita rasa,and sudahnya benda tu senyap mcm tu je tak ada kata putus and kita end up bawak haluan masing2.Mungkin kalau u luahkan,hubungan ni akan jadi lain.Tapi pada waktu ni,susah la I nak bayangkan.Susah sbb kita akan jadi lain.Kita tak akan jadi mcm ni.Hahaha kelakar kenangkan waktu2 kita bersama dulu.Suka tapi tak pernah nk ckp.
Tak apalah,I doakan u bahagia dgn pilihan hati u,walaupun I mcm agak tak faham kenapa baru skrg u nak ckp,and sekarang u nak luahkan bila I rasa tak mungkin kita boleh nak mulakan sesuatu lagi.Sbb kita jauh dan dah tak searah.U di sana,and I di sini.Tak apalah.Simpanlah apa2 yg mungkin kita berdua je tau,kenangan2 yg cuma kita berdua saja faham dan rasa.U take care ok,friend.Yes,friends forever. :)

2 comments:

FARIZ ILIO FERNANDO said...

ok aku dah taw cerita nya.. hehe.. SUMPAH LAWAK!!!

Miss Potato said...

diam kau,diammmmmm