Thursday, March 17, 2011

ferasttt!

Haih ok sgt penat!Duh,dah nama pun student,mmg la bnyk keje ye?Tapi seriously otak kadang2 rasa mcm nak meletup je.Law itu,law ini,lepas tu bila nak apply kena specific gila.Haih.Nasib la semua test 1 dah settle,tu pun markah mcm $@##!Contohnya,FAIL CONTRACT.Sedih Kiah,cheq sedih sgt.Jawapan sumpah ke laut.I mean,what a good way to start off your tests,dgn mendapat fail.*TEPUK DAHI SENDIRI,SAMBIL BUAT MUKA OMAGADDD*.I have to really start pushing myself,kalau tak mmg NGANGA jela kau,org lain semua ok,kau je tercungap2.Kadang2 rasa cam asal laa org lain tau nak buat,aku tak reti?Rasa nak nangis tau tak,cam org lain semua pandai kau sorang bengap.Haihh
Tgh carik-carik muka org frust kat google,skali result semua sumpah lawak.







Ni melampau gila =.=.Tapi kadang2 rasa mcm ni tauuuuu.Cantik nanti sensor mouse dia ada kesan gigi,lain dari yg lain.Besok mesti jadi trend.Ok merepek
Ni wrestler ke apa ni?Tatut la titewwwww.Muka nak bajet hot stuff aje
Yg ni frust ke.......kau posing bajet ayu?ORG KALAU FRUST TAK MCM NI LA DERR.

OK,OK!SUMPAH TERKEZUTT OK!google muka org frust,skali keluar muka minah ni.Apakah signifikan minah ni?TAK KE RUPA DIA SEJIBIK MCM AMIRA MOHD NOOR AKA MEA?OMAGADDDD aku ingat kau dah buang tebiat mea oiii.Hahaha sumpah terkejut ok!


Ok tu je,bye!


4 comments:

FARIZ RAZALI said...

ok yg last tu sumpah muka mcm mea wei.. hehehe.. tapi takkan la mea seksi mcm tu kan.. hehehe...

ko gan aziq sama jer kan mula2 blog letak gmbr besar2.. hehe.. motif sgt!!

Miss Potato said...

HAHAHAHA KAN KAN KANN?
hehe saja la,nak be over the top sikit bak kata ko.keh keh keh

ainina rasidan said...

ala ellen.. ko ingt ko je.. aku pun FAIL!!! bgus tak..kenangan sem 2 berulang kembali..kite fail sama2 paper law sir zul..ko nangis mcm budak nk minta ice cream dkt dlm ds duduk.. :p

Miss Potato said...

hahaha ingat lagi.bisa kot,my first failure in asasi.untuk law lak tu.mmg down gila do.tapi move on la kan.degree punya lagi la,poning kepalo den!