Tuesday, March 30, 2010

misteriii

Nak dgr cite tatut tak?
Awi tu saya,Ikram dan Mama takde keje nak buat so kami decide secara random untuk drive ke Fraser's Hill.Kitorang amik jalan yg sgt sunyi dan menakutkan sebab time tu instead of using the highway kitorang masuk ikut Betong dulu.Mmg takde kereta langsung yg lalu kat situ.Kalau ada pun satu dua je.Nasib baik siang.
So then sampai and melepak2 kat F.H tu sambil mengambil angin yang sangat ice ice baby rasanya.Fuhhhh best gilo!
So then we ols dinner kat situ and we headed back.This time mama decided to take a more familiar road,unlike the one we used on the way to F.H.Yang jalan ni cam banyak lagi kete ahh.
Soo dalam menyusuri jalan tu kan,about 15 minutes we then saw two guys sitting at the roadside.So then I asked Mama "Laaa apesal ade orang ni?.Memalam buta dgn lampu tak pasang."Mama senyap je.
Then the lights started to flicker and muka Mama dah mcm Rafidah Aziz tewas Ketua Wanita pada Shahrizat.Then bila dah sampai town Mama pun sound.
Mama:"I dont think tadi tu org"
Me:"Haaaa asal pulak?Nampak normal je"
Mama:"I used high beam just now.Its very unusual for someone not to look at the light.I mean its natural for us to automatically look up if we see a strong light."
Me:.....
Mama:"And they were not moving."
Me:"Haah laaa." *menggeletar*
Mama:"Lain kali jangan tegur ok."
Wehh fikir2 balik kan,mmg do.Takut laaa!Hahaha damnnn son.I think thats my first encounter so tu pasal la cm takut semacam en.Fushh.

2 comments:

aurevoir said...

haha, sib baik die xthan n minx tumpng=)

Miss Potato said...

tau xpe kau