Thursday, September 02, 2010

sedih sangat

Sedih nya kenangkan besok,or hari ni,Khamis 2 September 2010 merupakan hari terakhir aku sebagai seorang pre lawrian di UiTM Kedah ni.Tak sangka sepanjang satu setengah tahun aku kat sini,banyak benda dah aku pelajari,banyak ragam manusia dah aku lihat.Yang paling penting,banyak kenangan manis dan pahit yang aku rasai.Wahhh gitu BM aku meletupszz.
Tapi seriously,sangat sedih apabila packing2 barang,and berborak2 kat food court for the last time as a student.I mean lepas ni balik untuk finals.Then insya Allah tengok kalau boleh sambung degree law kat Shah Alam.Tak sangka,aku ada jugak peluang nak jejak kan kaki kat sana.
I'll post up the pics of my classmates and Kedah campus later.Sangat emotional.Hahahaha
loves

No comments: