Thursday, October 21, 2010

aku,dia dan kamu(hahahaha eewwwwzzz geli itew)

Semalam I call you,you tak answer.
Semalam,hanya semalam
Wah bnyk jugak lagu bermula dgn semalam yee

Anyways semalam melepak dgn Haziq,last time la kononnya sebelum dia start kerja kat Kuala Selangor.(Pahall laa lu jauh sgt,braderr.Tak macho braderr.Hik hik)-Tona mat rempit yg konon market.
Ok moving on,so kitorang kena la ada annual lunch dkt IKEA.(Ikea.Bukan sekadar perabot.).Haha ok takde tag line diorang cenggitu,sure I kena pecat kalau I jadi ketua promosi dia.Heh heh.Moving onnn.Padia dari tadi duk melalut ni ehh(bajet aku org Kedah ori)

Ini dia antara aksi2 mengganas di Ikea.Meat balls seperti biasa untuk I.Tapi Haziq memilih untuk makan salmon.Dia ckp dia dah makin gemok.Ok I tersentap kejap tapi MEATBALLS BUKAN NASIK KAN KAN .Hahahaha
Lepas tu pegi tempat melepak numero uno,Wangsa Walk!Untuk sesi karaoke,main game yg libas-libas bola tu and boling.Dua jam melalak mmg kelas!Lagu teratai layu di tasik madu u ols!Kau ada?Ni kalau masuk audition AF9,confem dpt sampai second round.Heh heh heh.
Ok la nak pergi sidai baju.Bye bye
Um nyam nyam sodap gilo
Eh,tangkap gambar ke?Hehehe tunggu la posing dulu.Padahal tadi makan gelojoh bin gila.
ps;nampak tak lampu tu buat cm Haziq ada dua kepala?Hehehe
Model spritzer 2010.Gituuueewwwwzzzzzz
Halim Jongang and Wolverine Bangla
Yang penting,girl power!HEHEHEHEHE
Mereka tewas!Yeayy!




6 comments:

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

comel gila bowling mcm ni

Miss Potato said...

haha jom weh nanti!rumah kau bukan jauh sgt pun kan from kl.

Anonymous said...

mea;comel doe bowling tu haha,k main bowling gak T__T

Miss Potato said...

turun ah kl.haha

beruang said...

kelas gitew.
dh la x mkn nasik,minum mineral plak an..
hotzzz setaf la kau....
aww aww

Miss Potato said...

apa maksud aku hot stuff,bear?hahahaa :B